Indoor trainers

Trainen met anderen, in een groep, maar wel ieder in zijn/ haar eigen trainingszones is natuurlijk niet alleen het leukst en het meest gezellig, maar bovendien het meest krachtig. Je kan jezelf in een groep namelijk tot grotere prestaties dwingen dan wanneer je alléén traint.

 

Toch kan het wel eens een keer niet helemaal uitkomen om naar ons trainings- en testcentrum in Maarsbergen te komen. Dan kan een indoor fietstrainer uitkomst bieden.

 

Wij zijn erg enthousiast over de indoor fietstrainers van Wahoo, de KICKR (model 2017; 1.199 euro) en de KICKR SNAP (549 euro). Kijk hier voor een leuk filmpje of kom langs bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen.

 

Uitsluitend voor de Wahoo KICKR 2017 is aan het eind van dit jaar een supergave accessoire verkrijgbaar, de Wahoo KICKR CLIMB, waarmee je ook indoor bijna de ultieme klim-beleving kan bereiken. Wil je alvast zien hoe het werkt. Kijk dan hier

 

 

Koop je je indoor fietstrainer via Fietsen op Wattage, dan krijg je GRATIS 3 Wattbike trainingen bij Fietsen op Wattage. Dan kunnen wij je nog veel meer vertellen over het fietsen op wattage …