Indoor trainers

Trainen met anderen, in een groep, maar wel ieder in zijn/ haar eigen trainingszones is natuurlijk niet alleen het leukst en het meest gezellig, maar bovendien het meest krachtig. Je kan jezelf in een groep namelijk tot grotere prestaties dwingen dan wanneer je alléén traint.

Daar komt nog bij dat je niet hoeft na te denken over welke training je op enig moment nou het beste kan doen. Daar hebben onze trainers al over nagedacht. Het enige dat je hoeft te doen als je komt trainen bij Fietsen op Wattage, is trappen.

Tóch kan het wel eens een keer niet helemaal uitkomen om naar ons trainings- en testcentrum in Maarsbergen te komen om te trainen. Dan kan een indoor fietstrainer uitkomst bieden. Die bieden we aan via FIETSTRAINERSHOP, certified demo dealer.

Bij FIETSTRAINERSHOP vind je het hele scala aan indoor trainers van verschillende toonaangevende merken zoals Wahoo, Tacx en Stages, die je -op afspraak- ook nog eens kan testen, zodat je tot de voor jou beste keuze komt!

Koop je je indoor fietstrainer via FIETSTRAINERSHOP,  dan kunnen wij je nog veel meer vertellen over trainen én fietsen op wattage …

Voor meer info, ga naar http://www.fietstrainershop.nl

Train indoors, perform outdoors …