Indoor trainers

Trainen met anderen, in een groep, maar wel ieder in zijn/ haar eigen trainingszones is natuurlijk niet alleen het leukst en het meest gezellig, maar bovendien het meest krachtig. Je kan jezelf in een groep namelijk tot grotere prestaties dwingen dan wanneer je alléén traint.

Daar komt nog bij dat je niet hoeft na te denken over welke training je op enig moment nou het beste kan doen. Daar hebben onze trainers al over nagedacht. Het enige dat je hoeft te doen als je komt trainen bij Fietsen op Wattage, is trappen

Toch kan het wel eens een keer niet helemaal uitkomen om naar ons trainings- en testcentrum in Maarsbergen te komen. Dan kan een indoor fietstrainer uitkomst bieden.

Wij zijn erg enthousiast over de indoor fietstrainers van Wahoo, de KICKR (1.199 euro), de KICKR CORE (eur 799) en de KICKR SNAP (549 euro). Kijk hier voor een leuk filmpje of kom langs bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen.

Genoemde KICKR-varianten zijn allen smart trainers. Het apparaat kan zelf de weerstand aanpassen tijdens het fietsen. Dit doet ie door verbinding te maken met je computer, tablet of smartphone. Daarop draaien apps of software die de trainer kunnen aansturen. Wil je Zwiften, Sufferfesten of trainingsvideo’s ? Geen probleem! Het beeld loopt mee met jouw snelheid. Als het in de video steiler wordt, gaat de rem op je trainer zodat je, net als in het echt, harder moet trappen. Je training wordt dus interactief.

De KICKR en de KICKR Core zijn direct drivewheel of trainers, dus daarop train je zonder achterwiel; de KICKR SNAP is een wheel on trainer.

Voor de KICKR is een supergave accessoire verkrijgbaar, de Wahoo KICKR CLIMB, waarmee je ook indoor bijna de ultieme klim-beleving kan bereiken. Wil je zien hoe het werkt. Kijk dan hier

en natuurlijk kunnen we ook de Wahoo KICKR Headwind aan je leveren, en de Wahoo KICKR Matt, en al het andere dat je nodig hebt voor je eigen (wo)man cave!

Koop je je indoor fietstrainer via Fietsen op Wattage, dan krijg je GRATIS 3 Wattbike trainingen bij Fietsen op Wattage. Dan kunnen wij je nog veel meer vertellen over het fietsen op wattage …