Fietskleding

Er goed uitzien op de fiets is een belangrijk onderdeel van de fietscultuur, zéker van de Italiaanse … Behalve mooi, moeten fiets én kleding van goede kwaliteit zijn. Fietsen in een Pro Team Outfit is een “no go”, tenzij je voor het team rijdt! Dat valt trouwens ook te lezen in De Regels van de Velominati, het genootschap van het wiel !

Fietsen op Wattage biedt dé oplossing, zodat ook jíj met de looks van een echte Italiaan(se) op je fiets kunt stappen. Prettig voor jou, maar zeker ook heel prettig voor degene(n) met wie je fietst!

Met het Italiaanse merk Velo+ biedt Fietsen op Wattage prachtige fietskleding. Alle shirts zijn uitgevoerd met een rits op één van de zakken van het wielershirt.  De bibshorts zijn verkrijgbaar met keuze uit verschillende soorten zeem en zijn natuurlijk ook verkrijgbaar met dames-zeem. Kortom, geschikt voor iedereen en voor elk doel!

Verder zijn we erg enthousiast over Megmeister technical sportswear. Daarom zijn ook de naadloze, comfortabel zittende, (onder)shirts van Megmeister te koop bij Fietsen op Wattage.

Meer info over onze kleding en de prijzen, kijk dan hier