Fietscomputers

Bij Fietsen op Wattage train je indoor op trapfrequentie, hartslag en … vermogen. Logisch dat je veel van die data ook wilt kunnen volgen wanneer je buiten fietst. Daarom biedt Fietsen op Wattage ook fietscomputers, vermogensmeters, hartslagbanden, cadansmeters en snelheidsmeters aan.

Met de meeste van deze producten trainen of testen we ook zélf, waardoor we weten wat voor wie het beste werkt.

Als je wilt kunnen we de producten die we verkopen naar je opsturen, maar leuker vinden we het als je het bij ons komt ophalen. Dan kunnen we er nog wat over vertellen en kunnen we je desgewenst helpen bij de installatie of montage.

De fietscomputers die bij ons het meest worden gevraagd, zijn van het Amerikaanse merk Wahoo.

De ELEMNT BOLT (219) en vooral de ELEMNT ROAM (349) blinken uit in bedieningsgemak en qua routering (door gebruikmaking van Google Maps) en zijn mede daarom uitstekend getest door o.a. Fiets, door DC Rainmaker en andere toonaangevende instanties.

De ELEMNT BOLT en de ELEMNT ROAM zijn  ook als bundel (inclusief hartslagmeter, speed- & cadence sensor) verkrijgbaar, voor respectievelijk 309 euro en eur 429.

Kijk hier voor de video van de mogelijkheden van de Wahoo ELEMNT BOLT.

Hartslagmeters/ -banden, cadansmeters, snelheidsmeters en andere artikelen van Wahoo zijn ook los te koop bij Fietsen op Wattage.

Daarnaast kan je ook voor de fietscomputers en accessoires van het merk Garmin bij ons terecht.

Bij aanschaf van een fietscomputer bij Fietsen op Wattage ontvang je ook drie GRATIS Wattbike trainingen of een FTP- test bij ons centrum.