Over ons

Samen trainen, op je eigen niveau
Het handhaven van je conditie of het werken aan een betere vorm krijg je niet cadeau. Daar moet hard voor worden gewerkt. Dan motiveert het enorm wanneer je niet alléén, maar juist samen met anderen aan je conditie, je fietstechniek en kracht kan werken. Onder begeleiding van ervaren train(st)ers train je op je eigen niveau, naar je eigen doelen, maar wél samen!
Bestel direct een wattbike introductietraining

Informatie, inspiratie, ontmoeten
Ons indoor fietstrainingscentrum “Fietsen op Wattage” is niet alleen bedoeld om er hard te werken. Je kunt er ook informatie opdoen, tips uitwisselen, fietsers ontmoeten en ontspannen.

Van tijd tot tijd organiseren we namelijk voorlichtingsavonden, bijvoorbeeld over fietsonderhoud, sportvoeding, optimaal gebruik van je Wahoo, Garmin enz. En als er fietswedstrijden op TV of via Livestreams worden uitgezonden, kun je die vanzelfsprekend ook bij ons kijken. Samen met je fietsvrienden. Heb je suggesties voor activiteiten? Laat het ons weten.

 

Koffie en meer …
Natuurlijk kan je bij ons terecht voor een heerlijke kop vers gezette koffie, maar we bieden ook sportdrank en sportvoeding. Handig tijdens de Wattbike trainingen en ook voor je ritten in het bos of op de weg.

Fietsen op Wattage … train, talk, relax, refuel, enjoy.

 

Adres
Fietsen op Wattage is te vinden aan de Heygraefflaan 26 a in Maarsbergen, vlak aan de rijksweg A-12.

Maarsbergen ligt op zo’n 5-15 autominuten van bijvoorbeeld Amerongen, Bunnik, Doorn, Driebergen, Leusden, Maarn, Veenendaal, Woudenberg en Zeist. En Maarsbergen ligt ook op slechts ± 15-25 autominuten van plaatsen als Amersfoort, Ede, Houten, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Wijk bij Duurstede en Utrecht!
Het trainingscentrum is makkelijk te bereiken en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

Vragen?
Op de site staat het antwoord op een aantal veel voorkomende vragen. Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.