Wekelijkse Wattbike Trainingen

Wattbike trainingen zijn geschikt voor elk type fietser, recreatief of fanatiek, beginnend of ervaren. Twijfel je tóch of je de inspanning fysiek aan kan? Raadpleeg dan eerst je huisarts, of meld je aan voor een sportmedische keuring. Overigens is het so wie so verstandig geregeld een sportmedische keuring te laten doen, óók als je je helemaal topfit voelt.

Je traint bij ons binnen je eigen (power- en hartslag-) zones, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op het jouw specifieke doelen, of gewoon om lekker fit te worden (of te blijven …).

Je kiest voor de Wattbike Allround Trainingen, de Wattbike Alpe d’Huez Trainingen, de XL duur- en krachttrainingen of voor de High Intensity Interval Trainingen (Hiit). Van tijd tot tijd ook bieden we virtuele klimtrainingen aan, bv van de Alpe d’Huez, de Mont Ventoux, de Stelvio, de Galibier of de Tourmalet.

De trainingen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar óf wat meer gericht op techniek en duurvermogen, óf zijn juist wat intensiever, met meer intervalsessies in hogere vermogens- en hartslagzones. De trainingen duren ± 75 minuten, uitgezonderd de High Intensity Interval trainingen (± 60 minuten) en de de XL duur- en krachttrainingen en de virtuele klimtrainingen, die zo’n 7 kwartier duren.

De trainingstijden

Juli en augustus

In de maanden juli en augustus bieden wij (vooralsnog) nog geen vaste trainingsavonden aan. Dat wordt natuurlijk anders wanneer er ook voor deze maanden voldoende vraag naar indoor trainingen ontstaat. Wil je het hele jaar door trainen bij Fietsen op Wattage? Laat het ons weten!

September

Dinsdag en donderdagavond, 19.30 uur Allround

Oktober t/m maart

maandagavond 18.45 uur Allround
maandagavond 20.30 uur Allround

dinsdagavond 18.45 uur Alpe d’Huez
dinsdagavond 20.30 uur Allround

woensdagochtend 09.00 uur Allround
woensdagavond 18.45 uur Allround
woensdagavond 20.30 uur Allround

donderdagavond 18.45 uur Allround
donderdagavond 20.30 uur Alpe d’Huez

vrijdagavond 18.00 uur (t/m 8 maart!), High Intensity Interval

zondagochtend 07.25 uur XL duur en kracht (alléén in de maand januari!)
zondagochtend 09.30 uur XL duur & kracht

April

maandagavond 19.30 uur Allround

dinsdagavond 18.45 uur Alpe d’Huez
dinsdagavond 20.30 uur Allround

woensdagavond 18.45 uur Allround
woensdagavond 20.15 uur Allround

donderdagavond 18.45 uur Allround
donderdagavond 20.30 uur Alpe d’Huez

Mei en (eerste 3 weken van) juni

Dinsdagavond 19.30 uur,
Donderdagavond 19.30 uur

Allround, met van tijd tot tijd ook Klimtrainingen, waaronder virtuele beklimming van bekende Alpen- en Pyreneeëncols, en High Intensity Interval Trainingen.


De laatste indoortraining vóór de zomer van 2020 staat gepland voor donderdag 18 juni 2020