Wekelijkse WattCycling Trainingen

WattCycling trainingen zijn geschikt voor elk type fietser, recreatief of fanatiek, beginnend of ervaren. Twijfel je tóch of je de inspanning fysiek aan kan? Raadpleeg dan eerst je huisarts, of meld je aan voor een sportmedische keuring. Overigens is het so wie so verstandig geregeld een sportmedische keuring te laten doen, óók als je je helemaal topfit voelt.

Je traint bij ons binnen je eigen (power- en hartslag-) zones, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op het jouw specifieke doelen, of gewoon om lekker fit te worden (of te blijven …).

Je kiest voor de WattCycling Allround trainingen, de WattCycling d’HUEZ trainingen, de WattCycling Tri-Endurance trainingen, de WattCycling High Intensity Interval trainingen (HIT) of de de XL duur- en krachttrainingen. Van tijd tot tijd ook bieden we virtuele klimtrainingen aan, bv van de Alpe d’Huez, de Mont Ventoux, de Stelvio, de Galibier of de Tourmalet.

De trainingen zijn óf wat meer gericht op techniek en duurvermogen, óf zijn juist wat intensiever, met meer intervalsessies in hogere vermogens- en hartslagzones. De trainingen duren 60-80 minuten, uitgezonderd de XL duur- en krachttrainingen en de virtuele klimtrainingen, die zo’n 7 kwartier duren.

 

 

Op het rooster vind je onze trainingen en trainingstijden