Introductietraining

De ‘Wat(t) is Wattbike?’ introductietraining

Heb je nog nooit eerder kennis gemaakt met de Wattbike? Dan is de introductietraining iets voor jou! Tijdens deze training van ruim 5 kwartier leggen wij de basisbeginselen uit van een Wattbike en de Wattbike training. Wat kun je met een dergelijke trainingsfiets? Hoe train je op vermogen en met hartslagzones? En hoe kan je je techniek verbeteren?

 

Het programma: allereerst krijg je uitleg over de mogelijkheden van de Wattbike. Vervolgens zetten we je op de Wattbike en helpen we je bij de juiste instelling van zadel en stuur. Daarna begint het echte werk. Je doet een stevige warming up, die wordt gevolgd door een 3 minuten test ter bepaling van je hartslag- en vermogenszones. Nadat we de resultaten van je 3 minuten test hebben bekeken, volgt een technieksessie. Hoe trap je links, hoe trap je rechts, hoe zit het met je duw- en trekkracht? De introductietraining wordt afgesloten met een cooling down.

 

De kosten voor deze introductietraining bedragen slechts EUR 10.

 

VANWEGE DE STERKE GROEI VAN HET AANTAL DEELNEMERS AAN DE WATTBIKE-TRAININGEN BIJ FIETSEN OP WATTAGE, IS ER OP DIT MOMENT -ONDANKS ONZE 14 TRAININGSMOMENTEN PER WEEK- HELAAS SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL FIETSEN TE RESERVEREN. DAAROM VRAGEN WE MENSEN DIE OOK EEN INTRODUCTIETRAINING WILLEN VOLGEN, TELEFONISCH OF PER EMAIL CONTACT OP TE NEMEN OM DE MOGELIJKHEDEN DOOR TE NEMEN.

 

Wattbike, train smarter, get faster!