Introductietraining

De ‘Wat(t)’s WattCycling ?’ introductietraining

Heb je nog nooit eerder kennis gemaakt met de Wattbike? Dan is de introductietraining Watt’s WattCycling bij www.wattcyclingede.nl iets voor jou! Tijdens deze introductietraining van in zo’n 5 kwartier leggen wij de basisbeginselen uit van een Wattbike en de WattCycling training. Wat kun je met een dergelijke trainingsfiets? Hoe train je op vermogen en met hartslagzones? En hoe kan je je techniek verbeteren?

Het programma: allereerst krijg je uitleg over de mogelijkheden van de Wattbike. Vervolgens zetten we je op de Wattbike en helpen we je bij de juiste instelling van zadel en stuur. Daarna begint het echte werk. Je doet een stevige warming up, die wordt gevolgd door een Power Check ter bepaling van je hartslag- en vermogenszones. Nadat we de resultaten van je test hebben bekeken, trainen we in jouw zones! En je bekijkt hoe je trapt. Links/ rechtsverhouding, duw- en trekkracht? De introductietraining wordt afgesloten met een cooling down.

De kosten voor deze introductietraining bedragen EUR 24,95.

Aanmelden voor een (‘losse’) introductietraining kan hier (uitsluitend voor locatie Ede).

Wanneer je ervoor kiest te gaan trainen bij Lead Out Gym, de WattCycling locatie in Utrecht, dan meld je je aan voor een maandabonnement via deze link en kan je je vooruitlopend op je deelname aan de groepstrainingen voor een introductietraining aanmelden.

WattCycling, train smarter, get faster!