Clinics

Gezamenlijk een clinic volgen?

Bedrijven, maar ook sportverenigingen, teams of groepen vrienden kunnen er voor kiezen gezamenlijk één of meerdere Wattbike Clinics te volgen. Het past uitstekend in vitaliteitsprogramma’s van bedrijven en is ideaal als klant event, of als teambuilding activiteit, of om je optimaal voor te bereiden op bijvoorbeeld Duchenne Heroes, de Giro di Kika, Pyreneeënchallenge, Tour 4 Life, Groot verzet tegen Kanker of Alpe d’HuZes.

 

Een voorbeeld van een clinic

Je wordt ontvangen met koffie en appelgebak. Daarna brengen we je wat theorie bij over de Wattbike en de training. Kan de appelgebak een beetje zakken. Dan begint het echte werk met een warming up van ongeveer 20 minuten en een drie minuten test. Zo’n test levert individuele trainingszones op, gebaseerd op maximale hartslag en vermogen. Tot slot kan desgewenst een heuse tijdrit worden gereden. Deze clinic kost € 295,00, met een maximum aantal deelnemers per clinic van 12.

 

Neem contact met ons op om samen te bepalen wat we voor jouw bedrijf, jouw vereniging, jouw team of jouw vrienden kunnen betekenen.

 

Iets anders?
Heb je andere ideeën over trainingsvormen of clinics, laat het ons weten. Wellicht is het in te passen en kunnen we er samen iets moois voor verzinnen.

Wattbike clinic