Onze trainingen

Bij Fietsen op Wattage bieden we verschillende trainingen aan.

“Wat(t) is Wattbike?” introductietrainingen?

Wie niet eerder op een Wattbike heeft gefietst, raden we aan eerst een “Wat(t) is Wattbike?” introductietraining te volgen. Kijk voor meer info op introductietraining

(Wekelijks) Wattbiken

Wanneer je er van overtuigd bent dat Wattbiken ook iets voor jóu is, dan kan je ervoor kiezen om wekelijks één of twee keer te komen Wattbiken. Gerichte, wekelijkse trainingen bieden immers het beste resultaat. Je kan kiezen uit meerdere trainingsprogramma’s, nl. de Allround Training, de Alpe d’Huez training, de High Intensity Interval Training of de XL Duur- & Kracht training.

Ook als het je niet lukt om wekelijks te trainen, maar je het wel fijn vindt om van tijd tot tijd indoor, gericht, fanatiek met andere sporters te werken aan je kracht, conditie en fietstechniek, kan je bij Fietsen op Wattage trainen.

We werken namelijk met 5-,10-, 20-, 30- of 40 rittenkaarten, waarbij je trainingen reserveert voor die dagen en tijden die jou het beste passen. De rittenkaarten zijn óók ideaal als je een aantal keren éxtra wilt trainen, naast je wekelijkse wattbiketraining(en)! Je hoeft dus geen abonnementen op te zeggen, je moet er alleen aan denken om tijdig een nieuwe rittenkaart te bestellen als die van jou bijna gebruikt is. Klik hier voor het Tarievenoverzicht 2019-2020.

Kijk bij trainingstijden op welke dagen en tijden onze wekelijkse trainingen worden aangeboden.

Virtuele klimtrainingen

Van tijd tot tijd ook bieden we naast deze wekelijkse trainingen ook virtuele klimtrainingen aan. Dan beklimmen we bv. de Stelvio, de Mont Ventoux, de Alpe d’Huez, de Tourmalet, de Galibier en andere mooie cols. Het feest der herkenning voor de mensen die die bergen al eens beklommen hebben, een uitstekende voorbereiding voor mensen die het nog gaan doen. En zelfs als je (nog) geen ‘clic’ hebt met de bergen, is het een mooie duur- en krachttraining!

Wil je op de hoogte blijven wanneer deze virtuele klimtrainingen worden georganiseerd, meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief en op onze Facebookpagina.

Clinics

En dan hebben we nog onze clinics “Fietsen op Wattage” die we aanbieden aan wielerverenigingen, toerclubs, vriendenclubs of bedrijven. Hoe zo’n clinic er precies uit ziet, bepalen we in overleg. Meer weten? Kijk op clinics

Meedoen? Bestel direct!