Onze trainingen

Bij Fietsen op Wattage bieden we verschillende WattCycling trainingen aan.

Wie niet eerder een WattCycling training heeft meegedaan, vragen we eerst een “Watt’s WattCycling?” introductietraining te volgen. Kijk voor meer info op introductietraining

(Wekelijks) Wattbiken

Wanneer je er na je introductietraining van overtuigd bent dat WattCycling ook iets voor jóu is, dan kan je ervoor kiezen om wekelijks één, twee of zelfs drie keer te komen trainen. Gerichte, wekelijkse trainingen bieden immers het beste resultaat. Je kan kiezen uit meerdere trainingsprogramma’s, nl. de WattCycling Allround , WattCycling d’Huez training, WattCycling HIT (High Intensity Interval Training), WattCycling Tri/ endurance of de XL Duur- & Kracht training.

Ook als het je niet lukt om wekelijks te trainen, maar je het wel fijn vindt om van tijd tot tijd indoor, gericht, fanatiek met andere sporters te werken aan je kracht, conditie en fietstechniek, kan je bij Fietsen op Wattage trainen.

We werken namelijk met 10-, 20-, 30- of 40 rittenkaarten, waarbij je trainingen reserveert voor die dagen en tijden die jou het beste passen. De rittenkaarten zijn óók ideaal als je een aantal keren éxtra wilt trainen, naast je wekelijkse WattCycling training(en)! Je hoeft dus geen abonnementen op te zeggen, je moet er alleen aan denken om tijdig een nieuwe rittenkaart te bestellen als die van jou bijna gebruikt is. Klik hier voor het Tarievenoverzicht 2023 (-2024).

Kijk bij trainingsrooster op welke dagen en tijden onze wekelijkse trainingen worden aangeboden.

Virtuele klimtrainingen

Van tijd tot tijd ook bieden we naast deze wekelijkse trainingen ook virtuele klimtrainingen aan. Dan beklimmen we bv. de Stelvio, de Mont Ventoux, de Alpe d’Huez, de Tourmalet, de Galibier en andere mooie cols. Het feest der herkenning voor de mensen die die bergen al eens beklommen hebben, een uitstekende voorbereiding voor mensen die het nog gaan doen. En zelfs als je (nog) geen ‘clic’ hebt met de bergen, is het een mooie duur- en krachttraining!

Wil je op de hoogte blijven wanneer deze virtuele klimtrainingen worden georganiseerd, meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief en op onze Facebookpagina.

Clinics

En dan hebben we nog onze clinics “Fietsen op Wattage” die we aanbieden aan wielerverenigingen, toerclubs, vriendenclubs of bedrijven. Hoe zo’n clinic er precies uit ziet, bepalen we in overleg. Meer weten? Kijk op clinics


Meedoen?
Bestel direct!