2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Watt fietsen voor KiKa bij Fietsen op Wattage.

 

De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) heeft nauwelijks verdere introductie nodig, denken wij zo. Maar toch … KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.

 

Eén van de initiatieven waarmee geld wordt ingezameld voor KiKa is Giro di Kika, een zesdaagse fietstocht door Italië waar de deelnemers aan mee kunnen doen nadat ze tenminste eur 2.500 sponsorgeld per persoon hebben weten in te zamelen. Uiteraard betalen de deelnemers zelf hun reis- en verblijfkosten.

 

Meerdere Wattbikers hebben de afgelopen jaren meegedaan met een Giro di KiKa, sommigen zelfs meerdere keren. Grote klasse Rinus, Paul, Rob, Laurens, Arie-Jan, Hanna en Gijs.

 

Het komende jaar gaat het team “Watt fietsen voor KiKa” de uitdaging aan om het benodigde sponsorgeld bijeen te krijgen. En daarna zijn die ± 900 kilometer fietsen en zo’n 15.000 hoogtemeters die in juni 2019 in Toscane en Umbrië gefietst moet worden, natuurlijk een eitje 🙂 . Watt fietsen voor KiKa bestaat uit Wilma Versteeg, Moreno Bijl, Richard van der Wurff en recorddeelnemer en fondsenwerver Rob Elders.

 

Om geld in te zamelen voor KiKa én om jullie de mogelijkheid te bieden even het vele eten drinken en familie samenzijn te ontvluchten (zo zijn we dan ook wel weer 😉 ) organiseren we én op 2e Kerstdag (dan om 10.30 uur en om 12.00 uur) én op Nieuwjaarsdag (dan om 11.30 uur en om 13.00 uur) extra trainingen.

 

Onze trainers (Iris op 2e Kerstdag en Eveline op Nieuwjaarsdag) bieden hun trainingen belangeloos aan, zodat de opbrengst geheel ten goede kan komen aan Giro di KiKa.

 

Natuurlijk zorgen wij voor een kop koffie en wat(t) anders lekkers voor ná de training.

 

Reserveren voor de training kan níet met je rittenkaart. We vragen je een ticket te kopen via onze site. De kosten daarvan zijn per deelnemer eur 20,19 per training. Ga naar “inloggen”, bestel via “abonnementen” een ticket (waarbij je kiest voor 2e Kerstdag óf Nieuwjaarsdag; allebei mag ook natuurlijk …) en reserveer vervolgens via “lessen” een training op het tijdstip van je jouw keuze.