Zondag 23 september

 

Tijd?

van 10.00 uur tot plm. 15.00 uur

 

Waar?

Bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen natuurlijk!

 

En…

Natuurlijk testen we ook even je maximale wattage!

 

Seizoen 2018 – 2019

De afgelopen weken zijn onze Wattbikes al weer ingefietst door mensen die na een zomerstop van 2 maanden écht niet nóg langer konden wachten. En ook in september gaan we (op dinsdag- en donderdagavond) weer trainen, geregeld al weer met een “uitverkocht huis”.

 

Maar vanaf maandag 1 oktober gaat het weer écht los! Dan trainen we verdeeld over 12 trainingsgroepen weer op de Wattbike! Het trainersteam van Fietsen op Wattage is er weer klaar voor! Jullie ook?

(3 minuten-test en) social ride van ± 60 of ± 90 kilometer

Na een uitzonderlijk zonnig buitenseizoen, met voor sommigen wel heeeeeeel veel kilometers, horen wij graag weer jullie fietsverhalen! Na een kop koffie springen degenen die dat willen op de Wattbikes voor een warming up en een 3 minuten-test. Dan weet je gelijk weer waar je staat! De rest pakt gewoon nog een kop koffie …

 

Daarna gaan we -in ieder geval nog één keer- de racefiets op (mtb / crosser mag ook natuurlijk, maar dan moet je alleen nog iets meer je best doen … ) voor een social ride van ± 60 of ± 90 kilometer. Alleen als het weer héél erg tegenvalt, kunnen de meest fanatieke liefhebbers op de Wattbike blijven zitten, voor een mooie virtuele klim. Of gewoon nóg een kop koffie drinken …

 

We splitsen de groep in ieder geval in twee -en afhankelijk van het niveau en het aantal deelnemers misschien zelfs in drie- groepen. Elke groep wordt begeleid door een wegkapitein. Als een groep groter is dan 15 deelnemers, dan splitsen we de groep. Na de fietstocht is er voor iedereen koffie, thee of een koude chocomel, met een Powerbar herstelreep of een Vifit Sport hersteldrank.

Starttijden tocht

90 km-groep (kruissnelheid 30-32 km/ uur; gemiddelde snelheid ± 30-31 km/uur): 11.15 uur
60 km-groep (kruissnelheid 28 km/ uur, gemiddelde snelheid ± 27 km/uur): 11.30 uur

 

Deelname is mogelijk met een deugdelijke fiets en als je als deelnemer voldoende gezond bent om de toertocht zonder problemen voor jezelf, andere deelnemers aan de tocht en andere verkeersdeelnemers te volbrengen. We hanteren de gouden regels van het “gedragsreglement toertochten” (waaronder het verplicht dragen van een valhelm). Die gedragsregels, waar je je als deelnemer aan zult houden, vind je hier.

 

Van elke deelnemer vragen wij een bijdrage van eur 10. Deze opbrengst komt 1:1 ten goede van Giro di KiKa. Ook introducees (één per deelnemende Wattbiker) zijn van harte welkom. Als je op 23 september in je Fietsen op Wattage outfit komt, betalen wij de helft van “jouw” eur 10 deelnamekosten t.b.v. de Giro di KiKa.

Aanmelden

Aanmelden kan door op de link hieronder te klikken, je naam op te geven en aan te geven of je al traint bij Fietsen op Wattage of dat je een introducee bent (en zo ja, van wie).

 

Aanmelden voor seizoensopening!