Trainen in groepsverband is geweldig om te doen. Het is niet alleen gezelliger dan alléén trainen, maar ook bewezen effectiever. Je kan nét dat beetje extra presteren wanneer je je training samen met anderen doet. Mensen die bij Fietsen op Wattage trainen, weten dat als geen ander.

 

Maar als je wat(t) extra wilt trainen, of wanneer het gewoon eens een keer niet uitkomt om de groepstraining te volgen, is trainen op je eigen fiets i.c.m. de Wahoo KICKR een uitstekend alternatief. Virtueel trainen, klimvideo’s, Zwift, Sufferfest, het kan allemaal met de Wahoo KICKR Power Trainer.

 

Je neem het achterwiel van je fiets eruit en plaatst de achtervork op de fietstrainer. De Wahoo KICKR heeft een extreem sterk frame en meet heel nauwkeurig o.a. de snelheid, afstand en wattages. De weerstand wordt elektronisch, direct drive, geregeld. Je bedient de fietstrainer vanaf het scherm van je smartphone of tablet. De fietstrainer is compatible met iOS en met de meeste Android apparaten en PC. De Wahoo KICKR is een stille, stabiele en de meest krachtige fietstrainer op de markt.

 

Een voordeliger optie is de KICKR Core. EUR 799, exclusief cassette. Omdat die nagenoeg dezelfde mogelijkheden biedt als zijn ‘grotere broer’, de KICKR Powet Trainer, is de KICKR CORE momenteel de meest verkochte fietstrainer van de KICKR-familie.

Kies je voor een ‘wheel on’ systeem, dan is de Wahoo KICKR SNAP dé oplossing. Voor eur 549.

 

Via deze link http://eu.wahoofitness.com/devices/bike-trainers 

zie je de Wahoo KICKR op film,

maar de Wahoo KICKR ook “in het echt” voor demonstraties te bewonderen bij Fietsen op Wattage.