Goed nieuws voor fietsers uit Utrecht en omstreken …

 

We gaan vanaf september ook in Utrecht (Noord) …

 

Fietsen op Wattage.

 

Aan de Schooneggendreef 27 (Sporthal De Dreef) starten we in september met het aanbieden van introductietrainingen. Individueel, maar op verzoek ook voor wielerverenigingen / fietsvrienden.

 

Tijdens de introductietraining kan je ervaren hoe je met gerichte trainingen kan werken aan je conditie, kracht en fietstechniek. Je trapfrequentie, je hartslag en je vermogen worden vastgelegd, maar ook je trek- en duwkracht, en de links/ rechts verhouding.

 

Vanaf 1 oktober bieden we (bijna dagelijks) reguliere (groeps-)trainingen aan, afhankelijk van de wensen en belastbaarheid van de deelnemers variƫrend van 45 minuten tot wel 2 uur, waarbij alle deelnemers in ruime mate persoonlijke aandacht wordt geboden. Het exacte trainingsrooster volgt in week 31.

 

GeĆÆnteresseerd in Fietsen op Wattage in Utrecht? Introductietraining meedoen? Of al aanmelden voor de reguliere trainingen, die in Utrecht in oktober starten? Laat het weten via info@fietsenopwattage.nl

 

Binnenkort meer nieuws, dus … stay tuned … (en meld je aan voor onze nieuwsbrief en onze Facebook pagina @Wattcyclingutrecht)

 

 

PS:

Als je je rittenkaart t.z.t. wilt omzetten van locatie Maarsbergen naar Utrecht, kan dat natuurlijk!