Veel van onze trouwe leden hadden het al begrepen, maar vanaf 1 september a.s. hervatten we onze wekelijkse trainingen bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen.

 

Nadat we bij onze locatie in Utrecht positieve ervaringen hebben opgedaan met de trainingen van WattCycling, gaan we vanaf september ook in Maarsbergen ‘WattCycling trainingen’ aanbieden. Dat betekent dat je kan kiezen uit trainingen met wekelijks eenzelfde thema (bv. kracht, techniek, koers, intervallen’’ maar met verschillende accenten: WattCycling HUEZ, WattCycling HIT, WattCycling tri/ endurance of, als je niet kan kiezen uit al dat moois, WattCycling Allround. En wees gerust: de zondagse XL training blijft onverminderd op het programma staan! De trainingen worden ondersteund met beeldmateriaal, terwijl je verder wekelijks informatie krijgt over de trainingen voor de eerstvolgende week én een blog, geschreven door één van de trainers van WattCycling, tegemoet kan zien. De WattCycling trainingen worden gemaakt door bewegingswetenschappers van WattCycling Nederland in samenwerking met Levi Heimans, meervoudig Olympisch baanrenner en óók bewegingswetenschapper.

 

Met de WattCycling trainingen wijzigt ook ons reserveringssysteem. We stuurden op 1 augustus een email met bijzonderheden over het activeren van en reserveren van trainingen via deze app . Maar óók over welke maatregelen Fietsen op Wattage heeft genomen en wat we van onze deelnemers verwachten teneinde veilig en volgens de richtlijnen van brancheorganisatie ‘NL actief’ te kunnen trainen. Heb je dit bericht gemist? Laat het ons dan weten via info@fietsenopwattage.nl

 

En heb je nog niet eerder kennis gemaakt met onze specifieke trainingsmethode maar wil je ervaren hoe het jóu kan helpen om je conditie, kracht én traptechniek te verbeteren, reserveer dan een introductietraining via deze link. Dát kan al deze maand!

© Merijn Soeters – www.merijnsoeters.com