———-Corona-update ———- 20 mei 2020

 

Hopelijk ben je nog gezond en kan je -behalve helaas het trainen bij Fietsen op Wattage – toch nog (enigszins) de dingen doen die je wilt (of moet …) doen.

 

Zeer tot onze spijt moeten sportscholen in principe tot 1 september a.s. gesloten blijven.  Ontzettend jammer natuurlijk, we hadden je graag weer flink aan het werk gezet. We beginnen jullie nu echt te missen. Het is hartverwarmend om de vele berichten van jullie te ontvangen en ze doen ons echt goed.

 

Tijdens de persconferentie hintte Rutte gelukkig wél op een eerdere heropening van sportscholen dan 1 september a.s.. Wanneer en tegen welke exacte voorwaarden we weer open mogen, is nog niet bekend, maar weet dat wíj nauwelijks kunnen wachten!

 

Gelukkig zien we via Strava en andere media dat jullie je conditie via fietsritjes en fietsritten buiten aardig op peil houden. Dat moet ook wel, om voldoende fit te zijn als de trainingen bij Fietsen op Wattage weer beginnen 🙂

 

Blijf gezond en hopelijk tot (heel)_ snel weer!

 

———-Corona-update ———- 12 mei 2020

 

Helaas was er recentelijk vanuit de Overheid nog steeds geen goed nieuws over de mogelijke heropening van sportscholen, waardoor we ook de fietstrainingen bij Fietsen op Wattage nog niet kunnen hervatten. Vooralsnog lijkt het erop dat sportscholen tot 1 september a.s. gesloten moeten blijven. Op de achtergrond wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk weer open te mogen, onder andere door brancheorganisatie NL Actief.

 

We werken er in elk geval aan om inachtneming van alle regels onze deuren weer te openen zodra dat mag.

 

Intussen worden er vanuit WattCycling trainingen aangeboden, voor binnen en buiten. Ook leden van Fietsen op Wattage kunnen aan deze trainingen meedoen! Kijk voor meer bijzonderheden op www.wattcycling.nl/thuis

 

 

 

———-Corona-update ———- zondag 15 maart 2020

 

Fietsen op Wattage is gesloten tot en met 6 april 2020 …

 

Scholen, kinderdagverblijven, horeca en sport- en fitnessclubs moeten vanaf zondag 15 maart 2020 om 18.00 uur gesloten blijven. Deze extra maatregel is tot en met 6 april van kracht; ook de al eerder aangekondigde maatregelen zijn tot die datum verlengd. Dat hebben de ministers Bruno Bruins (Medische Zorg) en Arie Slob (Onderwijs) zondagmiddag bekendgemaakt.

 

Dit betekent dat ook Fietsen op Wattage haar deuren noodgedwongen gesloten houdt. Heel vervelend voor ons, maar zéker ook voor onze trainers en vooral natuurlijk voor onze sporters. Dat neemt niet weg dat wij deze maatregel loyaal zullen uitvoeren, om daarmee hopelijk een bijdrage te kunnen leveren om de uitbraak van het coronavirus te kunnen beteugelen. We hopen dan ook op begrip van eenieder.

 

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, ben je vanzelfsprekend weer van harte welkom.

 

 

———-Corona-update ———- donderdag 12 maart

Op dit moment zien wij nog geen aanleiding om onze trainingen bij Fietsen op Wattage te annuleren.

 

Om ieders gezondheid in acht te kunnen nemen, doen wij wél een extra beroep op eenieders eigen verantwoordelijkheid en solidariteit waar het gaat om het maken van een juiste afweging om aan de trainingen deel te nemen.

 

In lijn met de maatregelen van het RIVM en GGD, opgelegd aan bewoners van de provincie Noord-Brabant, adviseren wij deelnemers die woonachtig zijn in Noord-Brabant dringend om niet slechts thuis te blijven bij ernstige gezondheidsklachten, maar ook bij milde gezondheidsklachten. In het verlengde hiervan vragen wij hetzelfde aan mensen die de afgelopen 21 dagen vanwege werk, familie of anderzins regelmatig in Noord-Brabant zijn (geweest).

 

Wanneer je de afgelopen 21 dagen in één van de onderstaande gebieden zijn geweest, adviseren we eveneens dringend om thuis te blijven:
– China (inclusief Macau en Hongkong)
– De Noord-Italiaanse provincies: Lombardije, Veneto, Emiglia Romagna, Piëmonte, Aosta-vallei, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië en Ligurië
– Iran
– Singapore
– Zuid-Korea

 

Heb je milde of ernstiger gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, kortademigheid of koorts) of ben je in direct contact geweest met iemand die het Corona-virus bij zich draagt, dan is het vanzelfsprekend dat je niet deelneemt aan onze trainingen om vanuit maatschappelijke betrokkenheid verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

 

Meer weten? Raadpleeg geregeld

 

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

 

Mocht je je op de valreep toch niet helemaal gezond óf veilig voelen dan kun je je vanwege de bijzondere situatie, in tegenstelling tot onze normaal geldende richtlijn, tot vlak voor het begin van de training afmelden in de Fietsen op Wattage app zonder verlies van credits. Stuur dan ajb voor de goede orde óók nog wel even een berichtje aan info@fietsenopwattage.nl

 

Dank voor je begrip en medewerking.