Gericht (blijven) werken aan je fietstechniek, conditie en kracht? Dat doe je door indoor te trainen bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen.

 

Veel fietsers weten het al. Door te trainen bij Fietsen op Wattage verbetert je fietstechniek, je conditie en je kracht. Bovendien is het gezellig. Je treft er namelijk allemaal fietsfans, de ene fanatieker of sterker dan de ander, maar ieder traint bij Fietsen op Wattage op zijn/ haar eigen niveau! En het is bewezen dat je, door in een groep te trainen, meer uit jezelf haalt! En of het nou mtb-ers zijn, of racefietsers, of mensen die er met de randonneur op uit trekken, allemaal zijn ze gek op fietsen.

 

Je zit bij Fietsen op Wattage niet vast aan een abonnement, maar koopt een x- rittenkaart. Vervolgens bepaal je zélf op welke dag en tijd en hoe vaak je traint. Alhoewel je doorgaans de meeste progressie boekt door élke week één of twee keer gericht te trainen, kan je je geplande training (tot 24 uur voor je eigenlijke training) annuleren wanneer het je toch eens een keer of een tijdje niet lukt om te trainen. De gemiste training haal je dan gewoon een andere keer weer in.

 

Door NU  een x-rittenkaart te bestellen heb je de meeste kans om te kunnen trainen op de dag(en) en tijd(en) die jou het beste uitkomen.

 

De prijzen van de rittenkaarten vind je in het Tarievenoverzicht 2017-2018

 

Kortom, kom NU in actie wanneer je ook na de zomer weer lekker met andere fietsers wilt trainen. Dat kan door te klikken op Aanmelden en daar de rittenkaart van je keuze te selecteren. Daarna kan je de ritten die je hebt besteld, reserveren.