Ook in juni 2020 is het team “Watt fietsen voor KiKa’ weer present bij de Giro di KiKa, een fietsevent in Italië waarbij geld wordt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Deze bergritten zijn uitverkocht

Er zijn nog wél tickets beschikbaar voor onze Giro di KiKa rides voor 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Als geheugensteuntje …

 

2e Kerstdag, 26 december 2019 om

10.30 uur             de eerste van twee HIT (High Intensity Interval) trainingen = UITVERKOCHT

12.00 uur             de tweede van twee HIT (High Intensity Interval)trainingen

 

Nieuwjaarsdag, 1 januari 2020 om

11.30 uur             de eerste van twee HIT (High Intensity Interval) trainingen, en om

13.00 uur             de tweede van twee HIT (High Intensity Interval)trainingen

 

De laatste etappe van de Giro di KiKa 2020 is een epische, met beklimmingen van de Mortirolo, de Gavia en de Stelvio.

 

Op zaterdag 4 januari 2020 nemen we een voorproefje op deze dag, door bij Fietsen op Wattage in Maarsbergen een virtuele klim te organiseren van achtereenvolgens de Gavia en de Stelvio.

 

Programma:

09.00 uur             start beklimming van de Passo di Gavia vanaf Ponte di Legno …

10.45 uur             verwachte aankomsttijd op de top van de Gavia; daar wacht een espressootje op de deelnemers. Aansluitend de verplaatsing naar Bormio ;-). De afdaling van de Gavia slaan we over 😉

11.00 uur             start beklimming van Passo dello Stelvio, vanaf Bormio

± 12.45 uur         aankomst op de Stelvio

 

Meedoen? Dat kan door een ticket voor óf de Passo di Gavia óf de Passo dello Stelvio te bestellen via deze link. en vervolgens een fiets te reserveren via ‘lessen’. Wil je beide beklimmingen meedoen? Bestel dan voor beide beklimmingen een ticket. De opbrengst (eur 20,20 p.p. per beklimming) komt 100% ten goede van Giro di KiKa.