Fare una bella figura’, er goed uitzien op de fiets is een belangrijk onderdeel van de fietscultuur, zéker van de Italiaanse … Behalve mooi, moeten fiets én kleding van goede kwaliteit zijn. Fietsen in een Pro Team Outfit is een “no go”, tenzij je voor het team rijdt! Dat valt trouwens ook te lezen in De Regels van de Velominati, het genootschap van het wiel !

 

Fietsen op Wattage biedt dé oplossing, zodat ook jíj met de looks van een echte Italiaan(se) op je fiets kunt stappen. Prettig voor jou, maar zeker ook heel prettig voor degene(n) met wie je fietst!

 

Met het Italiaanse merk Velo+ biedt Fietsen op Wattage prachtige fietskleding. Alle shirts zijn uitgevoerd met een rits op één van de zakken van het wielershirt.  De bibshorts zijn verkrijgbaar met keuze uit verschillende soorten zeem en zijn natuurlijk ook verkrijgbaar met dames-zeem. Kortom, geschikt voor iedereen en voor elk doel!

 

Wat het extra leuk maakt, is dat de keuze voor Velo+ tot stand is gekomen o.b.v. de voorkeur van meerdere door ons geraadpleegde Wattbikers (m/v). En dat Wattbiker Martijn Ubink, die ook al verantwoordelijk was voor ons logo en de vormgeving van de flyer, óók zijn handtekening zette onder het ontwerp van de kleding maakt het nóg specialer!

 

De prijs van de set zoals afgebeeld, met het Prof Line wielershirt en de bibshort met de topzeem “Carbon Rosso” is eur 125. De prijs van het wielershirt alléén (met korte mouw óf mouwloos) is eur 59, de bibshort alléén kost eur 79. Daarnaast hebben we armstukken (eur 29), beenstukken (eur 39), windstoppers (eur 65), wielershirts met lange mouw (eur 79) en thermojacks (eur 145) van Fietsen op Wattage.  En wil je er ook bijpassende sokken bij, dat kan ook. Die kosten eur 15.

 

Bestellen kan via info@fietsenopwattage.nl.