Early Bird 2019 – 2020

Ons seizoen loopt nog éven door. Pas op 25 juni is onze laatste training vóór de zomer-break. Wekelijks trainen er nog vele mensen 1-2 keer per week indoor, naast de mooie ritten die ze buiten fietsen. Er werd/ wordt getraind voor Alpe DuZes, voor Giro di KiKa, voor The Ride, voor de Africa Classic, voor de WK Bikejoring, voor fietsvakanties in binnen- of buitenland en ga zo maar door. Dus waarom zou je nú al denken aan trainen in september of oktober?

 

Nou … het is zo langzaam aan traditie geworden dat we je al in mei/ juni, dus nog voordat de zomerperiode aanbreekt, in de gelegenheid stellen om ‘je’ wattbike voor het komende seizoen ‘veilig te stellen’. Zo weet je zeker dat jij kan trainen op de dag(en) en tijd(en) die jou het beste passen! Bovendien ontvang je wanneer je een 20-, 30- of 40-rittenkaart bestelt, óók nog eens respectievelijk 1, 2 of 3 ritten gratis. De early bird actie loopt tot en met vrijdag 14 juni a.s.. Bestellen van rittenkaarten kan vanaf nu, gewoon via de site. Bekijk ook het tarievenoverzicht en het trainingsschema op de site.

 

Omdat je je trainingen slechts 10 weken tevoren kunt inplannen, kan je ons de dag(en) en tijd(en) van je voorkeur doorgeven, dan plannen wij die in … als er nog plek vrij is natuurlijk. Voorkeuren voor dag en tijd worden in volgorde van ontvangst bij info@fietsenopwattage.nl verwerkt, dus wacht niet te lang!

 

En of je nou wél of geen gebruik maakt van de Early Bird actie, Fietsen op Wattage wenst je een fijne zomer met veel veilige fietskilometers