In de maanden mei en juni trainen we bij Fietsen op Wattage in ieder geval nog op dinsdag- en donderdagavond, steeds vanaf 19.30 uur.

 

Ook in deze maanden namelijk is het goed om niet alleen lekker buiten te fietsen, maar ook binnen te trainen en indoor te (blijven) werken aan je conditie, kracht en traptechniek.

 

Op dinsdag 7 mei en op donderdag 16 mei doen we dat met een virtuele beklimming. Op 7 mei gaan we de prachtige Sa Calobra (Mallorca) op, terwijl op 16 mei a.s. de Mont Ventoux (vanuit Bedoin, natuurlijk) eraan moet geloven. Wees gerust, de sneeuw op de Mont Ventoux is weg hoor, op 16 mei …

 

Later kan je ook de Alpe d’Huez en ook de Stelvio nog op. Stay tuned …

 

Hou er a.j.b. rekening mee dat de virtuele klimtrainingen meestal iets langer duren dan de reguliere trainingen van 5 kwartier. Hou voor de virtuele klimtrainingen rekening met 90-100 minuten.

 

Is je trainingstegoed op? Gewoon een traininkje boeken via onze site. Kom je voor het eerst bij Fietsen op Wattage trainen? Via de site even een account aanmaken en vervolgens via ‘abonnementen’ een trainingstegoed bestellen en via ‘lessen’ reserveren.