4iiii Precision s een grote speler op het gebied van vermogensmeting. Onder andere de pro teams van Bora hansgrohe (Peter Sagan!) rijden met 4iiii Precision. Maar omdat het niet alleen een heel goede maar ook een heel betaalbare vermogensmeter is, kiezen niet alleen pro’s maar ook steeds meer recreatieve fietsers voor 4iiii om hun sportprestaties te verbeteren. Vermogensmeting immers maakt een renner bewust van zijn/ haar kracht en mogelijkheden. Dáár kan de training op worden aangepast.

De sensor weegt slechts 9 gram en heeft een compact design. Naast het vermogen meet de 4iiii Precision ook je fietscadans.

De sensor wordt up-to-date gehouden dankzij de upgradable software voor nieuwe functies en updates. Dit alles via de 4iiii app.

De powermeter heeft zowel een ANT+ als Bluetooth 4.0 signaal en communiceert dus met alle ANT+ fietscomputers en Bluetooth 4.0 devices.

De 4iiii Precision is beschikbaar voor Shimano Ultegra, 105 en Dura Ace en is te koop bij Fietsen op Wattage, vanaf EUR 449. En dan monteren we de crankarm ook voor je. Doe je dat zélf, dan ontvang je bij aanschaf van een 4iiii Precision vermogensmeter bij Fietsen op Wattage GRATIS 3 wattbike trainingen, indien gewenst inclusief een test ter bepaling van je FTP.